Havacılık ve Teknolojinin Buluşma Noktası
22485
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22485,page-parent,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Havalimanı Geliştirme

Başta risk analizleri olmak üzere; havalimanlarının içinde veya çevresinde yükseklik analizleri, inşaat kütle çözümlemeleri, fiziki yeterlik testleri, emniyet analizleri, 3D modellemeler, zaman bazında varsayımlar gibi özetlenebilecek projeler gerçekleştirmiştir.

 

Haritaevi, projelerini gerçekleştirirken küresel yazılımlar haricinde kendi yazılım ekibi ile özgün yazılımlar üretmeyi başarmıştır. Uluslararası kuruluşlar ile partnerliklere sahiptir ancak özellikle Havacılık ve Yazılım alanlarında milli kapasitenin arttırılması için insan kaynaklarına sürekli yatırım yapmaktan gurur duymaktadır. Haritaevi, T.C. Savunma ve Havacılık İhracatçıları Birliği ile ACI Europe WDP (Airports Council International World Business Partner) başta olmak üzere, gerek kurumsal gerekse yönetim ve personeller düzeyinde alanıyla ilgili olan, organizasyonlara üyedir.